honko
   Etusivu      Oppilashuolto      Koulupsykologi
   
   
   
   
  Hongon koulu
  Katkontie 7
  38950 Honkajoki
  puh. 050 5775271


   
   
   

   

  Kankaanpään kaupungin koulupsykologit tarjoavat palveluita perusopetuksessa Kankaanpään, Jämijärven, Pomarkun, Honkajoen, Siikaisten ja Karvian oppilaille sekä lukio-opiskelijoille Honkajoella ja Pomarkussa. Koulupsykologi toimii lakisääteisesti kouluissa osana koulun oppilashuoltoa. Hänen työnsä tavoitteena on yhteistyössä oppilaiden, huoltajien ja koulun henkilökunnan kanssa edistää koululaisten oppimista ja psyykkistä hyvinvointia. 

  Koulupsykologi toimii lakisääteisesti kouluissa osana koulun oppilashuoltoa. Hänen työnsä tavoitteena on yhteis­työssä oppilaiden, huoltajien ja koulun henkilökunnan kanssa edistää koululaisten oppimista ja psyykkistä hyvinvointia.

  Vanhemmat tai oppilas itse voivat ottaa suoraan yhteyttä koulupsykologiin. Oppilas voi tulla koulupsykologin asiakkaaksi myös opettajan tai koulun ja oppilashuollon muiden työntekijöiden aloitteesta.

  Koulupsykologin työnkuvaan kuuluu yhteisöllisen työn lisäksi mm.

  • Oppimis- ja koulunkäyntivaikeuksien arviointi. Ennen laajaa oppimistutkimusta tehdään oppimistutkimuksen tarpeen arvio. Tehtyjen selvitysten ja mahdollisen oppimistutkimuksen perusteella tehdään jatkosuunnitelmat yhteistyössä oppilaan, vanhempien ja koulun kanssa.
  • Neuvonta ja ohjaus lapsen tai nuoren oppimiseen ja kehitykseen liittyvissä asioissa, ja esimerkiksi silloin kun mielialaan, pelkoihin tai ahdistukseen liittyvät asiat huolestuttavat. Varsinaista terapiaa tai muuta pitkäaikaista hoitoa koulupsykologi ei tarjoa.
  Koulupsykologin yhteystiedot

  Koulupsykologi Honkajoella joka toinen tiistai klo 8-15.

  Yhteyttä voi otta puhelimitse, sähköpostilla tai Wilman kautta.

  Koulupsykologi

  Katja Väljä 040 653 5808 
  katja.valja@kankaanpaa.fi

   
   


   


  Hongon koulu © kai.sundstrom(at)honkajoki.fi