Etusivu      Käytännöt      Reissuvihko

Reissuvihko -edelleen mukana Wilman kaverina!

Hongon koulussa on käytössä Wilman ohella myös reissuvihko, joka kulkee oppilaan mukana koulusta
    kotiin ja kotoa kouluun joka päivä. Reissuvihkon kautta koulu/opettaja tiedottaa huoltajille ajankohtaisista asioista ja vastaavasti huoltajat ilmoittavat kouluun lasta koskevia asioita.

Oppilas on velvollinen (ikätason ja opettajan ohjeiden mukaan) toimimaan "posteljoonina". Tämä tarkoittaa sitä, että kun opettajalta on ilmestynyt  tiedotettavaa kotiin, oppilaan tulee toimittaa reissuvihko huoltajille nähtäväksi ja allekirjoitettavaksi sekä vastaavasti nähtaväksi/allekirjoitettavaksi opettajalle, kun kotoa on uutta viestiä reissuvihossa.

Reissuvihko- ja poissaolo-ohjeistus löytyvät reissuvihon etu- ja takakannesta.