Etusivu      Käytännöt      Vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta on vapaaehtoistoimintaa ja hienoa koulun ja kodin yhteistyötä.

Vanhempaintoimikunnan kokouksia on tarpeen mukaan, yleensä 3-5 lukuvuoden aikana. Kokoukseen tuleminen ei sido eikä VELVOITA mihinkään, toimintamme on täysin vapaaehtoista.
    Kokouskutsu toimitetaan tällä sivulla ja reissuvihoissa oppilaiden mukana.
    Ota yhteyttä alla oleviin yhteyshenkilöihin, mikäli toiminta kiinnostaa tai tule mukaan seuraavaan kokoukseen.

Vanhempaintoimikunta on tempauksillaan mahdollistanut monet mukavat retket ja esimerkiksi kiipeilytelineen hankkimisen koulun pihaan. Muun muassa joulumyyjäiset ja äitienpäivän sääveikkaus on järjestetty säännöllisesti.

Vanhempaintoimikuna mm.

- Ylläpitää ja kehittää kodin ja koulun yhteistyötä
    - Toimii koulun ja kodin sekä vanhempien välisenä keskustelu – ja vaikutuskanavana.
    - Tukee vanhemmuutta sekä kodin ja koulun kasvatustyötä
    - Jäsenet koostuvat jokaisen perusopetusryhmän oppilaiden vanhemmista, 1-2 hlö/luokka
    - Kokoontuu muutaman kerran lukuvuodessa
    - Kokoukset vapaamuotoisia, keskustelevia, joissa tuodaan esille niin vanhempien kuin koulun ajatuksia.
    - Kerää varoja myyjäisillä, konserteilla ym.
    - Tuotto käytetään oppilaiden luokkaretkikassaan, oppilaiden virkistystoimintaan, koulun viihtyvyyden parantamiseen ym.

Yhteyshenkilöt:
    • Hanna-Riikka Forma, puh. 040 5612043