Etusivu      Oppilashuolto      Kouluterveydenhuolto

Puh. 050 5775282
Rehtori 044 5775280

Kouluterveydenhoitajamme on Ella-Mari Halmela, puhelinnumero on 040 652 4282  ja sähköposti ella-mari.halmela(at)eposa.fi

Kouluterveydenhoitajan vastaanotto on koululla keskiviikkoisin. Oppilaan huoltaja voi varata ajan kouluterveydenhoitajalle ja oppilas voi opettajan luvalla käydä vastaanotolla kouluaikana. Muina aikoina palvelut ovat käytettävissä terveysaseman kautta.
Kiireellisissä tapauksissa voi ottaa yhteyttä Honkajoen ter­veysasemalle puh. 02-5773600 ma-pe klo 8.00 – 16.00.

Oppilaiden hammashoidosta vastaa Honkajoen terveysaseman hammashoitola. Tarkastuksiin ja hoitoihin toimitetaan varausajat hammashoitolan kautta. Mikäli hoitoja varataan kotoa käsin ja ne ajoittuvat koulupäivään, tulee ajankohta ilmoittaa omalle opettajalle mahdollisimman ajoissa.
Hammashoitola kutsuu oppilaita hammastarkastukseen. Jos annettu aika ei sovi, on oppilaan otettava viipymättä yhteys hammashoitolaan. Näin edesautamme hammashoitolan asiallista toimintaa, koska ajan voi antaa jollekin toiselle. Muistathan harjata hampaasi ennen hammashoitolaan menoa!