Etusivu      Käytännöt      Läksyparkki

Läksyjen laiminlyönneissä noudatetaan ns. läksyparkki -järjestelmää, joka toimii seuraavasti:

Mikäli oppilas laiminlyö toistuvasti kotitehtäviään tai tekee/kopioi/antaa kopioitavaksi ko. päivän läksyjä välitunnilla, hänelle annetaan ensimmäinen huomautus (keltainen kortti) kotona allekirjoitettavaksi. Opettaja voi myös halutessaan lähettää oppilaan keskusteluun rehtorin kanssa.

Kun ko. oppilas saa toisen huomautuksen (punainen kortti), hänet ohjataan kuraattorin vastaanotolle ja kahdeksi viikoksi läksyparkkiin. Läksyparkissa oppilas saa tarpeen mukaan tukea ja apua oppimiseen ja tehtävien tekemiseen. Läksyparkin vastuuhenkilöinä ovat erityisopettaja ja kouluavustaja ja mukana voi olla myös aineenopettaja. Läksyparkki järjestetään 1-2 kertaa viikossa  klo 14.30 - 15.30.

Mikäli laiminlyönnit jatkuvat em. toimista huolimatta, asia otetaan esille oppilashuoltoryhmässä, jossa oppilasta ja mahdollisesti myös huoltajaa kuullaan sekä sovitaan yhdessä tarvittavista jatkotoimista.