Etusivu      Käytännöt      Vanhempainillat

Vanhempainiltoja järjestetään 1-3 lukuvuoden aikana.
Syyskuun vanhempainillassa on yleensä yhteinen noin tunnin mittainen osuus lukuvuoden ajankaohtaisista asioista, painotuksista jne. Ohjelmaan voi sisältyä myös jokin erityisteema tai vierailijan puheenvuoro. Tilaa jätetään myös kysymyksille ja keskustelulle.

Yhteisen osuuden jälkeen ilta jatkuu keskustellen luokkakohtaisesti luokanvalvojan "esityslistan" pohjalta. Jokaisessa luokassa on omat ajankohtaiset asiansa, erityispiirteensä, haasteensa ja joskus vaikeutensa.Niitäkäsitellään ja niistä keskustellaan luokanvalvojan osuudessa. Rehtori käy myös jokaiseesa luokassa illan aikana. Opinto-ohjaaja on yleensä mukana 9. luokan kanssa.

Suunnilleen tammikuussa järjestetään 9. luokan vanhemmille teemailtajatko-opinnoista.

Kevätlukukaudella voidaan pitää teemailta lukuvuoden aikana esiintulleista asioista, uudistuksista tai valtakunnallisista virtauksista jne. Vanhemmat voivat esittää aiheita vanhempaintoimikunnan kautta tai suoraan.