Etusivu      Käytännöt      Vanhempaintoimikunta

Vanhempaintoimikunta

- Ylläpitää ja kehittää kodin ja koulun yhteistyötä
- Toimii koulun ja kodin sekä vanhempien välisenä keskustelu – ja vaikutuskanavana.
- Tukee vanhemmuutta sekä kodin ja koulun kasvatustyötä
- Kokoontuu muutaman kerran lukuvuodessa
- Kokoukset vapaamuotoisia, keskustelevia, joissa tuodaan esille niin vanhempien kuin koulun ajatuksia.
- Kerää varoja myyjäisillä, konserteilla ym.
- Tuotto käytetään oppilaiden luokkaretkikassaan, oppilaiden virkistystoimintaan, koulun viihtyvyyden parantamiseen ym.

Vanhempaintoimikunta on vapaaehtoistoimintaa ja hienoa koulun ja kodin yhteistyötä.

Vanhempaintoimikunnan kokouksia on tarpeen mukaan, yleensä muutama lukuvuoden aikana. Kokoukseen tuleminen ei sido eikä VELVOITA mihinkään, toimintamme on täysin vapaaehtoista.

Vanhempaintoimikunta ja vanhempien aktiivisuus yhdessä oppilaiden kanssa mahdollistaa mm. leirikoulujen järjestämisen, jotka suuntautuvat useimmiten ulkomaille ja kestävät viitisen viitisen päivää.